07/08/2019 07/08/2019 Συλλυπητήριο μήνυμα για τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Ελ Πάσο, του Τέξας και στο Ντέιτον του Οχάιο απέστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, του Πατριαρχείου Ρουμανίας κ. Νικόλαος. Στο μήνυμά του, ο Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος εκφράζει την αλληλεγγύη του και θρηνεί για την απώλεια αθώων ζωών. “Οι κληρικοί και οι πιστοί της Ορθόδοξου Αρχιεπισκοπής Αμερικής εκφράζουν την λύπη τους...
07 Αυγούστου, 2019 - 10:49

“Ο Θεός να παρηγορήσει τις ψυχές που υποφέρουν”

Διαδώστε:
“Ο Θεός να παρηγορήσει τις ψυχές που υποφέρουν”

Συλλυπητήριο μήνυμα για τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Ελ Πάσο, του Τέξας και στο Ντέιτον του Οχάιο απέστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, του Πατριαρχείου Ρουμανίας κ. Νικόλαος.

Στο μήνυμά του, ο Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος εκφράζει την αλληλεγγύη του και θρηνεί για την απώλεια αθώων ζωών.

“Οι κληρικοί και οι πιστοί της Ορθόδοξου Αρχιεπισκοπής Αμερικής εκφράζουν την λύπη τους και θρηνούν για την απώλεια αθώων ζωών στα τραγικά γεγονότα στο Ελ Πάσο του Τέξας και στο Ντέιτον του Οχάιο. Προσευχόμαστε για τις ψυχές εκείνων που έχασαν την ζωή τους με αυτόν τον τραγικό τρόπο, για την ταχεία ανάρρωση των τραυματιών και για όλες τις οικογένειες που έχουν πληγεί από αυτές τις τραγωδίες. Αυτή τη στιγμή, είναι σκόπιμο να προσευχόμαστε στον Χριστό, η μεταμόρφωσις του οποίου πραγματοποιήθηκε στο Όρος Φαβώρ, να δείξει το Θείο του Φως και να παρηγορήσει τις ψυχές εκείνων που υποφέρουν!”, αναφέρει στο μήνυμά του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων