07/10/2019 07/10/2019 Στις δοκιμασίες και τον πόνο που βιώνει ο Χριστιανός στην ζωή του, αναφέρθηκε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, τονίζοντας ότι όταν άνθρωπος φτάσει στα όρια του πόνου του, τότε ο Θεός παρεμβαίνει και τον λυτρώνει. «Όταν ο πόνος του ανθρώπου βρίσκεται στο όριο της υπομονής, ο Θεός παρεμβαίνει με το έλεός Του» τόνισε, προσθέτοντας ότι...
07 Οκτωβρίου, 2019 - 8:27
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2019 - 8:09

“Ο Θεός παρεμβαίνει όταν φτάσουμε στα όριά μας”

Διαδώστε:
“Ο Θεός παρεμβαίνει όταν φτάσουμε στα όριά μας”

Στις δοκιμασίες και τον πόνο που βιώνει ο Χριστιανός στην ζωή του, αναφέρθηκε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, τονίζοντας ότι όταν άνθρωπος φτάσει στα όρια του πόνου του, τότε ο Θεός παρεμβαίνει και τον λυτρώνει.
«Όταν ο πόνος του ανθρώπου βρίσκεται στο όριο της υπομονής, ο Θεός παρεμβαίνει με το έλεός Του» τόνισε, προσθέτοντας ότι ο Χριστός γνωρίζει την ταλαιπωρία του καθενός, αλλά και το μέτρο της υπομονής .
“Όταν βλέπουμε γύρω μας, ανθρώπους με πόνο ή θλίψη, πηγαίνουμε σε αυτούς, δεν περιμένουμε να μας καλέσουν” δήλωσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο κάθε Χριστιανός έχει χρέος να στέκεται αρωγός σε οικογένειες που έχουν παραπλανηθεί.
Ο Πατριάρχης Ρουμανίας αναφέρθηκε κυρίως σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που στις δύσκολες στιγμές δεν έχουν κανέναν δίπλα τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων