07/10/2019 07/10/2019 Στις δοκιμασίες και τον πόνο που βιώνει ο Χριστιανός στην ζωή του, αναφέρθηκε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, τονίζοντας ότι όταν άνθρωπος φτάσει στα όρια του πόνου του, τότε ο Θεός παρεμβαίνει και τον λυτρώνει. «Όταν ο πόνος του ανθρώπου βρίσκεται στο όριο της υπομονής, ο Θεός παρεμβαίνει με το έλεός Του» τόνισε, προσθέτοντας ότι...
07 Οκτωβρίου, 2019 - 8:27
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2019 - 8:09

«Ο Θεός παρεμβαίνει όταν φτάσουμε στα όριά μας»

Διαδώστε:
«Ο Θεός παρεμβαίνει όταν φτάσουμε στα όριά μας»

Στις δοκιμασίες και τον πόνο που βιώνει ο Χριστιανός στην ζωή του, αναφέρθηκε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, τονίζοντας ότι όταν άνθρωπος φτάσει στα όρια του πόνου του, τότε ο Θεός παρεμβαίνει και τον λυτρώνει.
«Όταν ο πόνος του ανθρώπου βρίσκεται στο όριο της υπομονής, ο Θεός παρεμβαίνει με το έλεός Του» τόνισε, προσθέτοντας ότι ο Χριστός γνωρίζει την ταλαιπωρία του καθενός, αλλά και το μέτρο της υπομονής .
«Όταν βλέπουμε γύρω μας, ανθρώπους με πόνο ή θλίψη, πηγαίνουμε σε αυτούς, δεν περιμένουμε να μας καλέσουν» δήλωσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο κάθε Χριστιανός έχει χρέος να στέκεται αρωγός σε οικογένειες που έχουν παραπλανηθεί.
Ο Πατριάρχης Ρουμανίας αναφέρθηκε κυρίως σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που στις δύσκολες στιγμές δεν έχουν κανέναν δίπλα τους.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων