17/09/2020 17/09/2020 Ο Αμερικανός ηθοποιός Τζόναθαν Τζάκσον μετακόμισε πρόσφατα στην Ιρλανδία, προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για τη Μονή Ζωοδόχου Πηγής (Izvorul Tămăduirii) και Αγ. Ciaran στο Shannonbridge.  Το ποσό για την αποπληρωμή του κτηρίου θα πρέπει να εξοφληθεί μέχρι τον Δεκέμβριο. Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:  «Είναι ο κύριος λόγος που μετακόμισα. Προσεύχομαι εδώ...
17 Σεπτεμβρίου, 2020 - 14:08
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2020 - 17:05

Ο Τζόναθαν Τζάκσον συγκεντρώνει δωρεές για Ορθόδοξο μοναστήρι

Διαδώστε:
Ο Τζόναθαν Τζάκσον συγκεντρώνει δωρεές για Ορθόδοξο μοναστήρι

Ο Αμερικανός ηθοποιός Τζόναθαν Τζάκσον μετακόμισε πρόσφατα στην Ιρλανδία, προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για τη Μονή Ζωοδόχου Πηγής (Izvorul Tămăduirii) και Αγ. Ciaran στο Shannonbridge.  Το ποσό για την αποπληρωμή του κτηρίου θα πρέπει να εξοφληθεί μέχρι τον Δεκέμβριο.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

«Είναι ο κύριος λόγος που μετακόμισα. Προσεύχομαι εδώ και χρόνια για ένα ορθόδοξο μοναστήρι στην Ιρλανδία», δήλωσε πρόσφατα ο ηθοποιός στο Trinitas TV.

«Λέω ταπεινά ότι αξίζει και στην Ιρλανδία να βιώσει την Ορθοδοξία. Και ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους να το κάνει είναι να υπάρχει εδώ αυτό το μοναστήρι», πρόσθεσε. «Τα μοναστήρια είναι ζωτικής σημασίας. Απλώς παρέχουν θεραπεία».

Στα κοινωνικά δίκτυα, ο ηθοποιός παροτρύνει τους ανθρώπους να κάνουν δωρεές στο ρουμανικό μοναστήρι.

«Ο Τζόναθαν είναι υπέροχος, έχει μεγάλη ψυχή. Και αυτός και η οικογένειά του. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μας βοήθησε», λέει η μοναχή Ιωσηφίνα της Μονής Shannonbridge (που φαίνεται στη φωτογραφία).

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων