28/01/2020 28/01/2020 Τρεις τρόπους για την ενίσχυση της χριστιανικής οικογένειας πρότεινε ο Μητροπολίτης Κλουζ, Άλμπας, Κρισάνης και Μαραμούρες της Ρουμανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας κ. Ανδρέας. «Το πρώτο μέσο ενίσχυσης της χριστιανικής οικογένειας είναι η προσευχή. Η προσευχή το πρωί και το βράδυ, ακόμα και η πιο σύντομη, αν γίνεται από όλη μαζί την οικογένεια δημιουργεί μια κοινωνία» τόνισε...
28 Ιανουαρίου, 2020 - 8:40
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2020 - 8:41

Οι 3 τρόποι ενίσχυσης της χριστιανικής οικογένειας

Διαδώστε:
Οι 3 τρόποι ενίσχυσης της χριστιανικής οικογένειας

Τρεις τρόπους για την ενίσχυση της χριστιανικής οικογένειας πρότεινε ο Μητροπολίτης Κλουζ, Άλμπας, Κρισάνης και Μαραμούρες της Ρουμανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας κ. Ανδρέας.

«Το πρώτο μέσο ενίσχυσης της χριστιανικής οικογένειας είναι η προσευχή. Η προσευχή το πρωί και το βράδυ, ακόμα και η πιο σύντομη, αν γίνεται από όλη μαζί την οικογένεια δημιουργεί μια κοινωνία» τόνισε και πρόσθεσε: «Το δεύτερο μέσο για την ενίσχυση της οικογένειας είναι η συμμετοχή στη Θεία Λειτουργία. Όχι μόνο ο παππούς ή η γιαγιά, αλλά και η μητέρα, ο πατέρας και τα παιδιά, όλοι μαζί, πρέπει να πηγαίνουν στη Θεία Λειτουργία».

Αναφορικά με τον τρίτο τρόπο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης υπογραμμίζει: «Τις χαρές που επιτρέπει ο Θεός σε αυτή τη γη να απολαμβάνουν μαζί ο σύζυγος, η σύζυγος και τα παιδιά. Αυτή η κοινωνία ενισχύει τη χριστιανική οικογένεια «.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων