25/07/2019 25/07/2019 “Οι αληθινοί Χριστιανοί είναι η χαρά του Κυρίου” τόνισε ο Σεβ. Αρχιεπίκσοπος Ιασίου και Μητροπολίτης Μολδαβίας κ. Θεοφάνης κατά την επίσκεψη του στις κατασκηνώσεις της Αρχιεπισκοπής. Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους νεαρούς κατασκηνωτές και τόνισε ιδιαίτερα τις αξίες που δίνει η κατασκήνωση στους Ορθόδοξους νέους. Μεταξύ 21 και 24 Ιουλίου 2019,...
25 Ιουλίου, 2019 - 9:06

“Οι αληθινοί χριστιανοί είναι η χαρά του Κυρίου”

Διαδώστε:
“Οι αληθινοί χριστιανοί είναι η χαρά του Κυρίου”

“Οι αληθινοί Χριστιανοί είναι η χαρά του Κυρίου” τόνισε ο Σεβ. Αρχιεπίκσοπος Ιασίου και Μητροπολίτης Μολδαβίας κ. Θεοφάνης κατά την επίσκεψη του στις κατασκηνώσεις της Αρχιεπισκοπής.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους νεαρούς κατασκηνωτές και τόνισε ιδιαίτερα τις αξίες που δίνει η κατασκήνωση στους Ορθόδοξους νέους.

Μεταξύ 21 και 24 Ιουλίου 2019, περισσότεροι από 600 νέοι από την Μητροπολιτική περιφέρεια της Μολδαβίας και της Μπουκοβίνας, καθώς και από άλλες επαρχίες, συμμετείχαν για δέκατη χρονιά στην κατασκηνωτική περίοδο.

Επίκεντρο και τη φετινή χρονιά ήταν η λατρευτική ζωή των παιδιών με τη συμμετοχή στα μυστήρια και στις ακολουθίες που επιτελούνταν.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων