09/10/2020 09/10/2020 “Η εκκλησία και η θρησκευτική τέχνη αντιπροσωπεύουν αληθινά πολιτιστικά ορόσημα που προσελκύουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού της Ρουμανίας Μπογκντάν Γκεόργκιου μετά την συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία από την Αρχιεπισκοπή Σουτσεάβας και Ραουντίου του Πατριαρχείου Ρουμανίας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μελετήθηκαν διάφορες πτυχές που αφορούν στην πολιτιστική δραστηριότητα και...
09 Οκτωβρίου, 2020 - 10:12
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2020 - 9:44

“Οι εκκλησίες, πολιτιστικό ορόσημο για τη Ρουμανία”

Διαδώστε:
“Οι εκκλησίες, πολιτιστικό ορόσημο για τη Ρουμανία”

“Η εκκλησία και η θρησκευτική τέχνη αντιπροσωπεύουν αληθινά πολιτιστικά ορόσημα που προσελκύουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού της Ρουμανίας Μπογκντάν Γκεόργκιου μετά την συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία από την Αρχιεπισκοπή Σουτσεάβας και Ραουντίου του Πατριαρχείου Ρουμανίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μελετήθηκαν διάφορες πτυχές που αφορούν στην πολιτιστική δραστηριότητα και τη διατήρηση και αποκατάσταση των ιστορικών μνημείων εντός της Αρχιεπισκοπής.
Ο Υπουργός εκτίμησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι δίδεται προσοχή στην πολιτιστική δραστηριότητα και τη συντήρηση και αποκατάσταση μνημείων: “Όταν μιλάμε για την κληρονομιά των εκκλησιών, μιλάμε για έναν πολιτισμό που αναπτύσσεται γύρω από ορθές ηθικές αρχές” υπογράμμισε ο υπουργός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων