31/12/2023 31/12/2023 Τις ευχές για υγεία, πνευματική προκοπή και ευτυχία έστειλε μέσα από βιντεοσκοπημένο μήνυμά του για το νέο έτος 2024, ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.  Ο Προκαθήμενος της εν Ρουμανία Ορθοδόξου Εκκλησίας μαζί με τα “Χρόνια Πολλά”, υπενθυμίζει ότι το Πατριαρχείο έχει αφιερώσει το έτος 2024 στη ποιμαντική φροντίδα και μέριμνα των ασθενών καθώς και στους...
31 Δεκεμβρίου, 2023 - 12:55
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2023 - 12:57

Οι ευχές του Πατριάρχη Ρουμανίας Δανιήλ για το νέο έτος και τα 5.000 χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά

Διαδώστε:
Οι ευχές του Πατριάρχη Ρουμανίας Δανιήλ για το νέο έτος και τα 5.000 χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά

Τις ευχές για υγεία, πνευματική προκοπή και ευτυχία έστειλε μέσα από βιντεοσκοπημένο μήνυμά του για το νέο έτος 2024, ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ

Ο Προκαθήμενος της εν Ρουμανία Ορθοδόξου Εκκλησίας μαζί με τα “Χρόνια Πολλά”, υπενθυμίζει ότι το Πατριαρχείο έχει αφιερώσει το έτος 2024 στη ποιμαντική φροντίδα και μέριμνα των ασθενών καθώς και στους Αγίους Ιατρούς της Εκκλησίας μας. Η επίσημη κήρυξη του αφιερωματικού έτους θα γίνει την πρώτη ημέρα του Ιανουαρίου, μετά τη Θεία Λειτουργία, στον Πατριαρχικό Καθεδρικό Ναό.

Πάνω από 5.000 παιδιά έλαβαν χριστουγεννιάτικα δώρα

Η Εκκλησία της Ρουμανίας φρόντισε ώστε και φέτος τα Χριστούγεννα παιδιά τα οποία προέρχονται από ευάλωτες οικογένειας να μην στερηθούν τα δώρα που λαμβάνουν από τους γονείς τους άλλοι συνομήλικοι τους. Σύμφωνα με το Basilica.ro, περισσότερα από 5.000 παιδιά με την συνδρομή της Αρχιεπισκοπής Μπακάου έλαβαν δώρα για τα Χριστούγεννα με τη χαρά τους να είναι έκδηλη.

Πρόκειται για μια οργανωμένη δράση του τομέας Κατήχησης και Νεότητας της Αρχιεπισκοπής η οποία υλοποιείται με τη βοήθεια εθελοντών κάθε χρόνο την περίοδο της σαρακοστής των Χριστουγέννων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων