06/07/2022 06/07/2022 Στον ιερό ναό Αγίου Ανδρέα Κρήτης στο Bacau, όπου παρακολουθούν τις ακολουθίες οι κωφοί πιστοί, τελέστηκε τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου, η πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον πρωθιερέα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Ρώμαν και Μπακάου Eugen-Ciprian Ciuche και άλλους κληρικούς. Στο κήρυγμά του ο π. Ευγένιος-Κυπριανός τόνισε ότι ο Άγιος Ανδρέας Κρήτης είναι ο πνευματικός προστάτης των...
06 Ιουλίου, 2022 - 17:27
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2022 - 17:17

Οι κωφοί γιόρτασαν τον προστάτη τους Άγιο στο Μπακάου

Διαδώστε:
Οι κωφοί γιόρτασαν τον προστάτη τους Άγιο στο Μπακάου

Στον ιερό ναό Αγίου Ανδρέα Κρήτης στο Bacau, όπου παρακολουθούν τις ακολουθίες οι κωφοί πιστοί, τελέστηκε τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου, η πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον πρωθιερέα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Ρώμαν και Μπακάου Eugen-Ciprian Ciuche και άλλους κληρικούς.

Στο κήρυγμά του ο π. Ευγένιος-Κυπριανός τόνισε ότι ο Άγιος Ανδρέας Κρήτης είναι ο πνευματικός προστάτης των ατόμων με προβλήματα ακοής και του αξίζει η δέουσα επιμέλεια την ημέρα της μνήμης του.

Αναφέρθηκε, επίσης, στο ποιμαντικό-ιεραποστολικό έργο του ιερέα της ενορίας π.Γαβριήλ, αλλά και στη συμβολή του σε εθνικό επίπεδο στη βελτίωση της ζωής αυτών των ανθρώπων.

Μετά τη λειτουργία οι πιστοί παρέλαβαν από την ενορία ένα προσευχητάριο με την υπογραφή του Αρχιεπισκόπου Ρώμαν και Μπακάου κ. Ιωακείμ.

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

Πηγή: basilica.ro

Φωτογραφίες: Arhiepiscopia Romanului şi Bacăului

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων