22/06/2021 22/06/2021 Τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 21 Ιουνίου 2021 13 ενορίες Ρουμάνων πιστών που βρίσκονται στην Ιταλία συμμετείχαν σε ένα διαδικτυακό φεστιβάλ με την ονομασία “Φεστιβάλ Χαράς”. Το φεστιβάλ που συμμετείχαν οι νέοι και προωθεί την Παράδοση της Ρουμανίας πραγματοποιήθηκε μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό. Νέοι από τις ενορίες...
22 Ιουνίου, 2021 - 22:27

Οι νέοι Ρουμάνοι που κατοικούν στην Ιταλία τιμούν τις παραδόσεις

Διαδώστε:
Οι νέοι Ρουμάνοι που κατοικούν στην Ιταλία τιμούν τις παραδόσεις

Τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 21 Ιουνίου 2021 13 ενορίες Ρουμάνων πιστών που βρίσκονται στην Ιταλία συμμετείχαν σε ένα διαδικτυακό φεστιβάλ με την ονομασία “Φεστιβάλ Χαράς”. Το φεστιβάλ που συμμετείχαν οι νέοι και προωθεί την Παράδοση της Ρουμανίας πραγματοποιήθηκε μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Νέοι από τις ενορίες συμμετείχαν σε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα με θρησκευτικό και πολιτικό χαρακτήρα το οποίο χαιρέτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος εν Ιταλία κ. Σιλουανός του Πατριαρχείου Ρουμανίας και περιελάμβανε καλλιτεχνικές στιγμές όπως ποίηση, τραγούδι, μουσική που προωθούν τις Ρουμανικές παραδόσεις.

Δύο διαγωνισμοί έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ: ένας για φωνητική και ορχηστρική ερμηνεία και άλλος για σχέδιο και ζωγραφική.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Φεστιβάλ πατώντας εδώ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων