08/07/2019 08/07/2019 Δύο κατασκηνωτικές περιόδους για παιδιά και νέους της Ρουμανίας από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιρλανδία οργανώνει η Μονή της Πούτνα στην Ρουμανία. Σήμερα Δευτέρα 8 ξεκίνησε τη λειτουργία της η κατασκήνωση “Ρίζες 2019” που διοργανώνει η ρουμανική Ορθόδοξη Ένωση Νεολαίας (ROYA). Οι δραστηριότητες θα λήξουν στις 14 Ιουλίου. Είναι η πέμπτη χρονιά που η...
08 Ιουλίου, 2019 - 12:44

Οι νέοι στη μονή της Πούτνα

Διαδώστε:
Οι νέοι στη μονή της Πούτνα

Δύο κατασκηνωτικές περιόδους για παιδιά και νέους της Ρουμανίας από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιρλανδία οργανώνει η Μονή της Πούτνα στην Ρουμανία.

Σήμερα Δευτέρα 8 ξεκίνησε τη λειτουργία της η κατασκήνωση “Ρίζες 2019” που διοργανώνει η ρουμανική Ορθόδοξη Ένωση Νεολαίας (ROYA). Οι δραστηριότητες θα λήξουν στις 14 Ιουλίου.

Είναι η πέμπτη χρονιά που η Ορθόδοξη Ένωση Νεολαίας διοργανώνει την κατασκήνωση στην Ιερά Μονή της Πούτνα με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, κ. Νικολάου και του Αρχιεπισκόπου Σουετσάβας και Ραουντίου, κ. Ποιμένα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων