14/03/2019 14/03/2019 H Ρουμανική Ορθόδοξη Ένωση Νέων των Ιασίου ΑΤΟR εγκαινιάζει μια εκστρατεία αναδάσωσης  στα περίχωρα της ρουμανικής πόλης,  όπως γράφει το basilica.ro Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στη σελίδα της ΑΤΟR  του Facebook . Ρουμανική Ορθόδοξη Ένωση Νέων – Ιάσιο, που ιδρύθηκε το 2001 και επανενεργοποιήθηκε το...
14 Μαρτίου, 2019 - 9:10

Οι Ορθόδοξοι Νέοι στηρίζουν το περιβάλλον

Διαδώστε:
Οι Ορθόδοξοι Νέοι στηρίζουν το περιβάλλον

H Ρουμανική Ορθόδοξη Ένωση Νέων των Ιασίου ΑΤΟR εγκαινιάζει μια εκστρατεία αναδάσωσης  στα περίχωρα της ρουμανικής πόλης,  όπως γράφει το basilica.ro

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στη σελίδα της ΑΤΟR  του Facebook .

Ρουμανική Ορθόδοξη Ένωση Νέων – Ιάσιο, που ιδρύθηκε το 2001 και επανενεργοποιήθηκε το 2009, λειτουργεί με την ευλογία του Μητροπολίτη Μολδαβίας και Μπουκοβίνας κ. Θεοφάνη.

Ο σκοπός του ATOR είναι να βοηθήσει τους νέους να καταλάβουν ότι η Εκκλησία είναι ένας χώρος χαράς και ελευθερίας και να τους δώσει ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο θα νιώθουν σαν στο σπίτι τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων