21/08/2019 21/08/2019 Για τους “πειρατές” που εισβάλουν στην ζωή των Χριστιανών και προκαλούν φόβο και ανησυχία μίλησε ο Επίσκοπος Χουσίου, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρουμανίας, κ. Ιγνάτιος. “Υπάρχουν αμέτρητες στιγμές στη ζωή μας που πιστεύουμε ότι είναι σκόπιμο να εγκαταλείψουμε τον αγώνα. Οι περιπέτειες της ζωής είναι τόσο ισχυρές ώστε φτάνουμε στο εσωτερικό συμπέρασμα ότι όλα είναι...
21 Αυγούστου, 2019 - 8:16

Οι “πειρατές” στην ζωή των Χριστιανών

Διαδώστε:
Οι “πειρατές” στην ζωή των Χριστιανών

Για τους “πειρατές” που εισβάλουν στην ζωή των Χριστιανών και προκαλούν φόβο και ανησυχία μίλησε ο Επίσκοπος Χουσίου, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρουμανίας, κ. Ιγνάτιος.

“Υπάρχουν αμέτρητες στιγμές στη ζωή μας που πιστεύουμε ότι είναι σκόπιμο να εγκαταλείψουμε τον αγώνα. Οι περιπέτειες της ζωής είναι τόσο ισχυρές ώστε φτάνουμε στο εσωτερικό συμπέρασμα ότι όλα είναι μάταια”, δήλωσε και πρόσθεσε:

«Πιστεύουμε ότι, εν μέσω κυμάτων και ανέμων, το πλοίο της ζωής μας βυθίζεται. Ίσως υπάρχουν μερικοί που θέλουν να μας πνίξουν, έρχονται γύρω μας με όλα τα είδη “σκαφών” και συμπεριφέρονται σαν “πειρατές” που θέλουν να μας διώξουν από το πλοίο που είναι η Εκκλησία. Ο Χριστός μας στέλνει πάντα αυτό το μήνυμα: να τολμήσουμε και να μην φοβόμαστε ».

Τόνισε δε, ότι ο φόβος καταδεικνύει έλλειμμα πίστης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων