02/11/2019 02/11/2019 Εκατό χρόνια ζωής συμπλήρωσε το Εθνικό Θέατρο στο Βουκουρέστι που φέρει το όνομα “Κωνσταντίν Τανάσε”. Με αφορμή την επετειακή αυτή ημέρα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αφιερωμένη στους ρουμάνους ηθοποιούς. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Θεοφιλεστατος Επίσκοπος Προχοβεάνου κ. Τιμόθεος, ο οποίος τόνισε ιδιαίτερα την αγάπη των ρουμάνων ηθοποιών για την Εκκλησία. “Πριν γίνει γνωστός σαν...
02 Νοεμβρίου, 2019 - 9:46
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2019 - 9:54

“Οι Ρουμάνοι ηθοποιοί αγαπούν την Εκκλησία”

Διαδώστε:
“Οι Ρουμάνοι ηθοποιοί αγαπούν την Εκκλησία”

Εκατό χρόνια ζωής συμπλήρωσε το Εθνικό Θέατρο στο Βουκουρέστι που φέρει το όνομα “Κωνσταντίν Τανάσε”.

Με αφορμή την επετειακή αυτή ημέρα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αφιερωμένη στους ρουμάνους ηθοποιούς. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Θεοφιλεστατος Επίσκοπος Προχοβεάνου κ. Τιμόθεος, ο οποίος τόνισε ιδιαίτερα την αγάπη των ρουμάνων ηθοποιών για την Εκκλησία.

“Πριν γίνει γνωστός σαν ηθοποιός ο Κωνσταντίν είχε επιδείξει ιδιαίτερο ζήλο για την εκμάθηση της εκκλησιαστικής μουσικής. Μάλιστα στα φοιτητικά του χρόνια ήταν και μέλος της χορωδίας του μητροπολιτικού ναού. Η σύνδεση του με τον Θεό και την Εκκλησία του ήταν σημαντική στην πορεία της ζωής του και αυτό το βλέπουμε και σήμερα εδώ στην εκδήλωση. Εσείς ως συνεχιστές του διατηρείτε αυτή την αγάπη προς την Εκκλησία και με την πρόσκληση σας στην τιμητική αυτή εκδήλωση το αποδεικνύετε. ” τόνισε ο Θεοφιλέστατος.

Φωτογραφίες: basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων