26/05/2021 26/05/2021 Δέκα μοναχοί και είκοσι τέσσερις μοναχές ρουμανικής καταγωγής βρίσκονται επί του παρόντος στους Αγίους Τόπους. Από αυτούς, πέντε ιερομόναχοι και εννέα μοναχοί υπηρετούν στους Ρουμανικούς Οικισμούς στην Ιερουσαλήμ και την Ιεριχώ, δήλωσε ο πατέρας Θεόφιλος Αναστασόιε σε συμπόσιο αφιερωμένο στον μοναχισμό, που διοργάνωσε το Ρουμανικό Πατριαρχείο. Ο προϊστάμενος των Ρουμανικών Οικισμών στην Ιερουσαλήμ, την Ιορδανία...
26 Μαΐου, 2021 - 12:22
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2021 - 12:43

Οι Ρουμάνοι μοναχοί που διακονούν στους Αγίους Τόπους

Διαδώστε:
Οι Ρουμάνοι μοναχοί που διακονούν στους Αγίους Τόπους

Δέκα μοναχοί και είκοσι τέσσερις μοναχές ρουμανικής καταγωγής βρίσκονται επί του παρόντος στους Αγίους Τόπους. Από αυτούς, πέντε ιερομόναχοι και εννέα μοναχοί υπηρετούν στους Ρουμανικούς Οικισμούς στην Ιερουσαλήμ και την Ιεριχώ, δήλωσε ο πατέρας Θεόφιλος Αναστασόιε σε συμπόσιο αφιερωμένο στον μοναχισμό, που διοργάνωσε το Ρουμανικό Πατριαρχείο.

Ο προϊστάμενος των Ρουμανικών Οικισμών στην Ιερουσαλήμ, την Ιορδανία και την Ιεριχώ μίλησε κατά τη διάρκεια της συνάντησης για την τρέχουσα κατάσταση του μοναχισμού στους Αγίους Τόπους ενώ, αναφέρθηκε επίσης στο ρουμανικό ερημητήριο στην Ιορδανία.

Με πληροφορίες από το basilica.ro

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων