19/06/2021 19/06/2021 Μια δράση για να προσφέρουν χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Ημέρας του Παιδιού “Άγιος Νικόλαος” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Τιμισοάρας του Πατριαρχείου Ρουμανίας οργάνωσε ο Στρατός και συγκεκριμένα οι στρατιώτες από το 183ο τάγμα μικτού Πυροβολικού σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Στρατιωτικό Σύλλογο “Άγιος Γεώργιος”. Οι στρατιώτες πρόσφεραν δώρα στα παιδιά ενώ φωτογραφήθηκαν μαζί...
19 Ιουνίου, 2021 - 12:11
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2021 - 11:26

Οι στρατιώτες πρόσφεραν χαμόγελα στα παιδιά του Κέντρου “Άγιος Νικόλαος”

Διαδώστε:
Οι στρατιώτες πρόσφεραν χαμόγελα στα παιδιά του Κέντρου “Άγιος Νικόλαος”

Μια δράση για να προσφέρουν χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Ημέρας του Παιδιού “Άγιος Νικόλαος” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Τιμισοάρας του Πατριαρχείου Ρουμανίας οργάνωσε ο Στρατός και συγκεκριμένα οι στρατιώτες από το 183ο τάγμα μικτού Πυροβολικού σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Στρατιωτικό Σύλλογο “Άγιος Γεώργιος”.

Οι στρατιώτες πρόσφεραν δώρα στα παιδιά ενώ φωτογραφήθηκαν μαζί με τα παιδιά τα οποία βρίσκονται στο κέντρο της Αρχιεπισκοπής επειδή προέρχονται από οικογένειες με κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες. Η αποστολή του Κέντρου είναι να μειώσει και να αποτρέψει την εγκατάλειψη του σχολείου αλλά και να βοηθήσει τις επιδόσεις των μαθητών που δυσκολεύονται παρέχοντάς τους κοινωνικοεκπαιδευτική στήριξη μέσω προγραμμάτων που διοργανώνει.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων