23/07/2020 23/07/2020 Ενα πολυτελές λεύκωμα, αφιερωμένο στο χριστιανική οικογένεια εξέδωσε ο Εκδοτικός Οίκος Basilica, του Πατριαρχείου της Ρουμανίας. Υπενθυμίζεται ότι το 2020 είναι αφιερωμένο από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας στην Ποιμαντική Φροντίδα Γονέων και Παιδιών. Μέσα από αντιπροσωπευτικές εικόνες και λογοτεχνικά κείμενα, η έκδοση απεικονίζει τις ιδιαιτερότητες της οικογενειακής ζωής ως «εικόνα της αγάπης του Θεού»....
23 Ιουλίου, 2020 - 8:56
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2020 - 8:05

Οικογένεια: Η εικόνα της αγάπης του Θεού

Διαδώστε:
Οικογένεια: Η εικόνα της αγάπης του Θεού

Ενα πολυτελές λεύκωμα, αφιερωμένο στο χριστιανική οικογένεια εξέδωσε ο Εκδοτικός Οίκος Basilica, του Πατριαρχείου της Ρουμανίας. Υπενθυμίζεται ότι το 2020 είναι αφιερωμένο από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας στην Ποιμαντική Φροντίδα Γονέων και Παιδιών.
Μέσα από αντιπροσωπευτικές εικόνες και λογοτεχνικά κείμενα, η έκδοση απεικονίζει τις ιδιαιτερότητες της οικογενειακής ζωής ως «εικόνα της αγάπης του Θεού».
Το λεύκωμα προλογίζει ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ

“Στη σημερινή κοινωνία, που βρίσκεται αντιμέτωπη με οικονομική, χρηματοπιστωτική, αλλά κυρίως πνευματική κρίση, η χριστιανική οικογένεια αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά και ηθικά, κοινωνικά και πνευματικά προβλήματα. Μόνιμο μέλημα της Εκκλησίας είναι στηρίξουμε την οικογένεια με βάσει τις χριστιανικές αξίες” αναφέρει ο Μακαριώτατος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων