27/02/2020 27/02/2020 Με τις ευλογίες του Πατριάρχη Ρουμανίας, κ.κ. Δανιήλ,  η Αρχιεπισκοπή Ιασίου ξεκινά έναν κύκλο βιωματικών σεμιναρίων υπό τον γενικό τίτλο “Οικογενειακό Σχολείο”. Οι συνολικά 24 συναντήσεις θα διαρκέσουν έως τον Νοέμβριο, και διοργανωτής είναι το φιλανθρωπικό τμήμα της Αρχιεπισκοπής “Pro Vita” “Τα εργαστήρια αυτά γεννήθηκαν από την ανάγκη για σωστές απαντήσεις στα διλήμματα και τα...
27 Φεβρουαρίου, 2020 - 8:42
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2020 - 8:43

“Οικογενειακό σχολείο” από την Ρουμανική Εκκλησία

Διαδώστε:
“Οικογενειακό σχολείο” από την Ρουμανική Εκκλησία

Με τις ευλογίες του Πατριάρχη Ρουμανίας, κ.κ. Δανιήλ,  η Αρχιεπισκοπή Ιασίου ξεκινά έναν κύκλο βιωματικών σεμιναρίων υπό τον γενικό τίτλο “Οικογενειακό Σχολείο”. Οι συνολικά 24 συναντήσεις θα διαρκέσουν έως τον Νοέμβριο, και διοργανωτής είναι το φιλανθρωπικό τμήμα της Αρχιεπισκοπής “Pro Vita”

“Τα εργαστήρια αυτά γεννήθηκαν από την ανάγκη για σωστές απαντήσεις στα διλήμματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γονείς και οι οικογένειες στη Ρουμανία” τονίζει η Στεφανία Χαλάουκα, εκπαιδεύτρια στο πρόγραμμα και προσθέτει: “Πρόκειται για έναν συνδυασμό ποιοτικών πληροφοριών και βιωματικών ασκήσεων».

Να θυμίσουμε ότι το τμήμα Pro Vita, διοργανώνει δράσεις και πρωτοβουλίες για τη στήριξη της οικογένειας, και πρωτοστατεί στο κίνημα κατά των αμβλώσεων και της στήριξης των δικαιωμάτων του αγέννητου παιδιού στην Ρουμανία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων