14/03/2019 14/03/2019 H 15η συνάντηση των Πανορθοδόξων Χορωδιών αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Μόναχο, την Κυριακή της Ορθοδοξίας, όπως ανακοινώνει το Πατριαρχείο της Ρουμανίας. Φέτος, η συνάντηση θα διοργανωθεί από τη Ρουμανική Ορθόδοξη Ενορία “Γέννηση του Κυρίου” στο Μόναχο σε συνεργασία με τη Σχολή Ορθόδοξης Θεολογίας στο Πανεπιστήμιο Ludwig-Maximilian της Βαυαρίας. Στην 15η συναυλία, η οποία θα λάβει χώρα...
14 Μαρτίου, 2019 - 11:09
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2019 - 11:39

Ορθόδοξες χορωδίες στο Μόναχο την Κυριακή της Ορθοδοξίας

Διαδώστε:
Ορθόδοξες χορωδίες στο Μόναχο την Κυριακή της Ορθοδοξίας

H 15η συνάντηση των Πανορθοδόξων Χορωδιών αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Μόναχο, την Κυριακή της Ορθοδοξίας, όπως ανακοινώνει το Πατριαρχείο της Ρουμανίας.

Φέτος, η συνάντηση θα διοργανωθεί από τη Ρουμανική Ορθόδοξη Ενορία “Γέννηση του Κυρίου” στο Μόναχο σε συνεργασία με τη Σχολή Ορθόδοξης Θεολογίας στο Πανεπιστήμιο Ludwig-Maximilian της Βαυαρίας. Στην 15η συναυλία, η οποία θα λάβει χώρα στην εκκλησία της Γεννήσεως του Κυρίου, έχουν ήδη ανακοινώσει τη συμμετοχή τους 10 Ορθόδοξες Χορωδίες διαφόρων εκκλησιών.

Η Ρουμανική Ορθόδοξη Εκκλησία θα εκπροσωπηθεί από τη Χορωδία «Αρμονία», που ιδρύθηκε το 2004.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων