19/03/2024 19/03/2024 Κυρίες από έξι ενορίες της πόλης Σιμπίου της Ρουμανίας, ανέλαβαν να συγκεντρώσουν χρήματα με την πώληση σπιτικών κέικ, για να προσφέρουν υλική βοήθεια σε εγκυνμονούσα η οποία ήταν στα όρια του να κάνει άμβλωση. Έτσι από τις 3 έως τις 17 Μαρτίου, οι κυρίες διοργάνωσαν φιλανθρωπικές δράσεις σε αυτές τις ενορίες. «Διανύουμε τον Μήνα Υπέρ...
19 Μαρτίου, 2024 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2024 - 17:37

Ορθόδοξοι της πόλης Σιμπίου συγκέντρωσαν χρήματα για να υποστηρίξουν εγκυμονούσα 

Διαδώστε:
Ορθόδοξοι της πόλης Σιμπίου συγκέντρωσαν χρήματα για να υποστηρίξουν εγκυμονούσα 

Κυρίες από έξι ενορίες της πόλης Σιμπίου της Ρουμανίας, ανέλαβαν να συγκεντρώσουν χρήματα με την πώληση σπιτικών κέικ, για να προσφέρουν υλική βοήθεια σε εγκυνμονούσα η οποία ήταν στα όρια του να κάνει άμβλωση. Έτσι από τις 3 έως τις 17 Μαρτίου, οι κυρίες διοργάνωσαν φιλανθρωπικές δράσεις σε αυτές τις ενορίες.

«Διανύουμε τον Μήνα Υπέρ της Ζωής και θέλουμε ακόμη περισσότερο να εμπλέξουμε την κοινότητα στη συγκεκριμένη εκαστρατεία υπέρ της ζωής, και συγκεκριμένα βοηθώντας μία εγκυμονούσα», δήλωσε η Δρ Iulia Maria Rădeanu, ιδρύτρια και πρόεδρος του Συλλόγου Loved and Protected Generations.

«Αν και βρισκόταν στο πάγκο αναμονής για προγραμματισμένη έκτρωση, μετά από συμβουλές κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ζωή είναι δώρο Θεού», πρόσθεσε.

Τα χρήματα που θα ληφθούν θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά γάλακτος σε σκόνη, πάνας, βρεφικών ρούχων, ακόμη και κούνιας κτλ. Αυτά θα βοηθήσουν τόσο τη συγκεκριμένη μητέρα που εγκατέλειψε την έκτρωση όσο και άλλες έγκυες αλλά και ανύπαντρες μητέρες που χρειάζονται υποστήριξη.

Ο Σύλλογος Loved and Protected Generations παρέχει υλική υποστήριξη σε γυναίκες που επιλέγουν να φέρουν μια νέα ζωή στον κόσμο, ακόμα και αν βρίσκονται σε μια δύσκολη στιγμή.

Τα μέλη του Συλλόγου συμβουλεύουν δωρεάν τις μέλλουσες μητέρες, ενθαρρύνοντάς τις να φέρουν τα παιδιά τους στον κόσμο, και τους παρέχουν όλη τη συναισθηματική και υλική υποστήριξη που χρειάζονται για αυτόν τον σκοπό πριν και μετά τον τοκετό.

Μεγάλο μέρος των μελών και των εθελοντών του Συλλόγου αποτελούν μέρος της Νεανικής Χορωδίας της Εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στην Cisnădie της πόλης Σιμπίου.

  

Πηγή: mitropolia-ardealului.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων