23/05/2019 23/05/2019 Η πνευματική υγεία επηρεάζει σημαντικά την σωματική υγεία, δήλωσε ο Επίσκοπος Μπαλτί, του Πατριαρχείου της της Ρουμανίας. κ. Αντώνιος. «Υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ της αδυναμίας της ψυχής και της αδυναμίας του σώματος. Δηλαδή, η αποδυνάμωση της ψυχής δημιουργεί την σωματική αδυναμία », δήλωσε χαρακατηριστικά και εξήγησε ότι με την φράση πνευματική αδυναμία αναφερόμαστε  στην «έλλειψη...
23 Μαΐου, 2019 - 9:11

«Όταν η ψυχή παραλύει, παραλύει και το σώμα»

Διαδώστε:
«Όταν η ψυχή παραλύει, παραλύει και το σώμα»

Η πνευματική υγεία επηρεάζει σημαντικά την σωματική υγεία, δήλωσε ο Επίσκοπος Μπαλτί, του Πατριαρχείου της της Ρουμανίας. κ. Αντώνιος.

«Υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ της αδυναμίας της ψυχής και της αδυναμίας του σώματος. Δηλαδή, η αποδυνάμωση της ψυχής δημιουργεί την σωματική αδυναμία », δήλωσε χαρακατηριστικά και εξήγησε ότι με την φράση πνευματική αδυναμία αναφερόμαστε  στην «έλλειψη προσευχής, νηστείας και στη μη συμμετοχή στην θεία κοινωνία».

«Πότε αποδυναμώνουμε τον εαυτό μας πνευματικά; Όταν απομακρυνόμαστε από τον Θεό, από το φως, και πηγαίνουμε προς το σκοτάδι. Όταν δεν προσευχόμαστε, δεν πηγαίνουμε στην Εκκλησία, τότε η ψυχή μας παραλύει» είπε ο Ιεράρχης, προσθέτοντας ότι τότε παραλύει και το σώμα.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων