21/09/2022 21/09/2022 Πάνω από 120 νέοι από την πόλη Μιζίλ, της κομητείας Πράχοβα, έδωσαν αίμα στο πλαίσιο της εκστρατείας “Δώσε αίμα! Σώσε μια ζωή!”, που γίνεται με πρωτοβουλία του Πατριαρχείου Ρουμανίας. H αιμοδοσία διοργανώθηκε από τη Ρουμανική Ορθόδοξη Χριστιανική Ένωση Νέων (LTCOR), από το Μιζίλ. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Σημειώνεται ότι μόνο το 2021, η εν Ρουμανία Ορθόδοξη Εκκλησία...
21 Σεπτεμβρίου, 2022 - 15:24
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2022 - 16:30

Πάνω από 120 Ορθόδοξοι νέοι προσέφεραν αίμα για καλό σκοπό

Διαδώστε:
Πάνω από 120 Ορθόδοξοι νέοι προσέφεραν αίμα για καλό σκοπό

Πάνω από 120 νέοι από την πόλη Μιζίλ, της κομητείας Πράχοβα, έδωσαν αίμα στο πλαίσιο της εκστρατείας “Δώσε αίμα! Σώσε μια ζωή!”, που γίνεται με πρωτοβουλία του Πατριαρχείου Ρουμανίας. H αιμοδοσία διοργανώθηκε από τη Ρουμανική Ορθόδοξη Χριστιανική Ένωση Νέων (LTCOR), από το Μιζίλ.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Σημειώνεται ότι μόνο το 2021, η εν Ρουμανία Ορθόδοξη Εκκλησία πραγματοποίησε εκστρατείες αιμοδοσίας, στις οποίες συμμετείχαν 9.421 άτομα, καταγράφοντας 4.271 λίτρα αίματος.

«Κάθε δράση αιμοδοσίας έχει κάτι το ιδιαίτερο: μερικές φορές η τοποθεσία, άλλες φορές το τοπίο, αλλά τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι που συναντάμε είναι ξεχωριστοί. Απολαμβάνουμε να ξαναβλέπουμε ο ένας τον άλλον και αυτό μας δίνει χαρά. Ευχαριστώ όλους για τη σημερινή επιτυχημένη εκστρατεία», δήλωσε η γιατρός Georgeta Hanganu για το Basilica.ro.

Η δράση αιμοδοσίας διοργανώθηκε με την υποστήριξη του Κέντρου Μετάγγισης Αίματος στο Πλοέστι.

 

 

Φωτογραφίες: LTCOR Mizil

Με πληροφορίες από basilica

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων