17/08/2019 17/08/2019 Στη μετανάστευση του ρουμανικού λαού προς χώρες του εξωτερικού, αναφέρθηκε στο κήρυγμά του ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Σεβ. Μητροπολίτης Κλούζ κ. Ανδρέας από τη Μονή Νικουλά όπου και συλλειτούργησε μαζί με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μπουρούντι και Ρουάντας κ. Ιννοκέντιο. Ο αριθμός των πιστών που προσήλθαν στη Μονή, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις,...
17 Αυγούστου, 2019 - 9:22
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2019 - 10:08

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Πάνω από 20.000 προσκυνητές στην Μονή Νικουλά

Διαδώστε:
ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Πάνω από 20.000 προσκυνητές στην Μονή Νικουλά

Στη μετανάστευση του ρουμανικού λαού προς χώρες του εξωτερικού, αναφέρθηκε στο κήρυγμά του ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Σεβ. Μητροπολίτης Κλούζ κ. Ανδρέας από τη Μονή Νικουλά όπου και συλλειτούργησε μαζί με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μπουρούντι και Ρουάντας κ. Ιννοκέντιο.

Ο αριθμός των πιστών που προσήλθαν στη Μονή, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ξεπέρασε τις 20.000 χιλιάδες.

“Η πρόφαση των περισσοτέρων ανθρώπων που εγκαταλείπουν τη χώρα μας για το εξωτερικό είναι ένα καλύτερο μέλλον. Πλέον αυτή η πρόφαση έχει γίνει ένα ανεξέλεγκτο ρεύμα το οποίο ελπίζουμε η Παναγία και Μητέρα όλων μας να το σταματήσει και οι ξενιτεμένοι μας να επιστρέψουν πίσω”.

Το Πατριαρχείο της Ρουμανίας έχει επισημάνει πολλές φορές τους κινδύνους που προκαλεί η μετανάστευση στο εσωτερικό της χώρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων