22/05/2024 22/05/2024 Μετά από φιλανθρωπική συναυλία, ο Σύλλογος Ορθοδόξων Θεολόγων Φοιτητών από το Βουκουρέστι (ASTO) συγκέντρωσε και προσέφερε το ποσό των 26.000 λέι για τη θεραπεία ενός τρίχρονου κοριτσιού που πάσχει από συγγενή δυσπλασία που εκδηλώνεται με την ελλιπή ανάπτυξη των άκρων. Η συναυλία με τίτλο «Βήματα προς στο φως της Ανάστασης» πραγματοποιήθηκε στο νέο Πατριαρχικό Παρεκκλήσιο,...
22 Μαΐου, 2024 - 13:46
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2024 - 20:15

Παράδειγμα φιλανθρωπίας από θεολόγους του Βουκουρεστίου

Διαδώστε:
Παράδειγμα φιλανθρωπίας από θεολόγους του Βουκουρεστίου

Μετά από φιλανθρωπική συναυλία, ο Σύλλογος Ορθοδόξων Θεολόγων Φοιτητών από το Βουκουρέστι (ASTO) συγκέντρωσε και προσέφερε το ποσό των 26.000 λέι για τη θεραπεία ενός τρίχρονου κοριτσιού που πάσχει από συγγενή δυσπλασία που εκδηλώνεται με την ελλιπή ανάπτυξη των άκρων.

Η συναυλία με τίτλο «Βήματα προς στο φως της Ανάστασης» πραγματοποιήθηκε στο νέο Πατριαρχικό Παρεκκλήσιο, από τη χορωδία ASTO, την παιδική ψαλτική ομάδα «Tronos Junior», τη παιδική και νεανική χορωδία «Symbol – Jean Lupu» και την ψαλτική ομάδα «Tronos» του Πατριαρχικού Καθεδρικού Ναού.

Οι εθελοντές του ASTO διοργανώνουν δύο φιλανθρωπικές συναυλίες κάθε χρόνο, μία κοντά στο Πάσχα και μία κοντά στα Χριστούγεννα.

Ο Σύλλογος Ορθοδόξων Θεολόγων Φοιτητών (ASTO) διασφαλίζει την προώθηση και τον σεβασμό των συμφερόντων και των δικαιωμάτων των φοιτητών Θεολογίας. Η ASTO συμμετέχει και σε διάφορες δραστηριότητες του Πατριαρχείου Ρουμανίας ή της Αρχιεπισκοπής Βουκουρεστίου.

 

 

Φωτογραφίες Ziarul Lumina / Mircea Popa , basilica

Πηγή: basilica

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων