06/12/2019 06/12/2019 «Η ζωή του Αγίου Νικολάου δείχνει στον σύγχρονο άνθρωπο τις μόνιμες αξίες της καλοσύνης, της αφοσίωσης και της ιερότητας της χριστιανικής ζωής», δήλωσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ στην πρεμιέρα της παράστασης «Άγιος Νικόλαος, ο αγαπημένος των παιδιών», που διοργανώθηκε την Πέμπτη το βράδυ στο Πατριαρχικό Μέγαρο. Ο Πατριάρχης Ρουμανίας τόνισε ότι ο Άγιος Νικόλαος,...
06 Δεκεμβρίου, 2019 - 8:41
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2019 - 11:31

Πατρ. Δανιήλ: Άγιος Νικόλαος, ο φίλος των παιδιών

Διαδώστε:
Πατρ. Δανιήλ: Άγιος Νικόλαος, ο φίλος των παιδιών

«Η ζωή του Αγίου Νικολάου δείχνει στον σύγχρονο άνθρωπο τις μόνιμες αξίες της καλοσύνης, της αφοσίωσης και της ιερότητας της χριστιανικής ζωής», δήλωσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ στην πρεμιέρα της παράστασης «Άγιος Νικόλαος, ο αγαπημένος των παιδιών», που διοργανώθηκε την Πέμπτη το βράδυ στο Πατριαρχικό Μέγαρο.

Ο Πατριάρχης Ρουμανίας τόνισε ότι ο Άγιος Νικόλαος, μέσω του παραδείγματος της ζωής του “μας καλεί επίσης να είμαστε πιο ευτυχισμένοι και πιο προσεκτικοί απένατι  στους φτωχούς, τους άρρωστους, τους  μοναχικούς ή τους λυπημένους ανθρώπους”.

«Ο Άγιος Νικόλας , είναι ο φίλος και προστάτης παιδιών και φοιτητών, ένας ευγενής ποιμένας, με πίστη και μεγάλη καλοσύνη» υπογράμμισε

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων