14/06/2019 14/06/2019 Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ έστειλε ένα μήνυμα ευχαριστιών, ενθάρρυνσης και ευλογίας προς τους αιμοδότες. Το μήνυμα αναφέρεται στις δραστηριότητες των εθελοντών στο παρεκκλήσι του Καθεδρικού Ναού της Σωτηρίας και τους ευχαριστεί για τη συμμετοχή τους στην εκστρατεία που διοργανώνει το Πατριαρχείο. Με αφορμή την ημέρα αυτή...
14 Ιουνίου, 2019 - 12:14
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2019 - 13:44

Πατρ. Δανιήλ: Ευχαριστίες, ενθάρρυνση και ευλογία στους αιμοδότες

Διαδώστε:
Πατρ. Δανιήλ: Ευχαριστίες, ενθάρρυνση και ευλογία στους αιμοδότες

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ έστειλε ένα μήνυμα ευχαριστιών, ενθάρρυνσης και ευλογίας προς τους αιμοδότες.

Το μήνυμα αναφέρεται στις δραστηριότητες των εθελοντών στο παρεκκλήσι του Καθεδρικού Ναού της Σωτηρίας και τους ευχαριστεί για τη συμμετοχή τους στην εκστρατεία που διοργανώνει το Πατριαρχείο.

Με αφορμή την ημέρα αυτή το Πατριαρχείο Ρουμανίας απευθύνει έκκληση προς τους κληρικούς και πιστούς της ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας για δωρεά αίματος.

“Προσευχόμαστε στον Θεό να δώσει υγεία στους άρρωστους και πολύ ευλογία σε όσους δίνουν αίμα” τόνισε ο Πατριάρχης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων