25/08/2019 25/08/2019 Στο σημερινό του κήρυγμα ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, εξηγεί γιατί ο Θεός επιτρέπει τα δεινά στην ζωή των Χριστιανών. “Πολύ συχνά, οι δοκιμασίες που εμφανίζονται στη ζωή μας, όπως ασθένεια ή θλίψη, επιτρέπονται από τον Θεό ειδικά για να μας ξυπνήσουν από την αδιαφορία, από την πνευματική επιπολαιότητα και για να αποκτήσουμε μια ισχυρότερη,...
25 Αυγούστου, 2019 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2019 - 12:22

Πατρ. Δανιήλ: Γιατί ο Θεός επιτρέπει την ασθένεια;

Διαδώστε:
Πατρ. Δανιήλ: Γιατί ο Θεός επιτρέπει την ασθένεια;

Στο σημερινό του κήρυγμα ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, εξηγεί γιατί ο Θεός επιτρέπει τα δεινά στην ζωή των Χριστιανών.

“Πολύ συχνά, οι δοκιμασίες που εμφανίζονται στη ζωή μας, όπως ασθένεια ή θλίψη, επιτρέπονται από τον Θεό ειδικά για να μας ξυπνήσουν από την αδιαφορία, από την πνευματική επιπολαιότητα και για να αποκτήσουμε μια ισχυρότερη, πιο ζεστή και πιο ζωντανή πίστη” τόνισε ο Πατριάρχης Ρουμανίας.

Προσθέτει δε, ότι χρέος του Χριστιανού είναι να βοηθά τον συνάνθρωπο, για αυτό και η εκκλησία συνεισφέρει στις προσπάθειες ανακούφισης και θεραπείας των ανθρώπων.
«Η εκκλησία έχει αναπτύξει ένα κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο για τους άρρωστους, ιδρύοντας ιδρύματα για τη φροντίδα των ασθενών».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων