06/05/2019 06/05/2019 Για την μεγάλη αξία της υγείας, αλλά και του ελέους και της αγάπης προς το συνάνθρωπο μίλησε στο κήρυγμά του ο Πατριάρχης Ρουμανίας, κ.κ. Δανιήλ, τονίζοντας ότι ο “Χριστός μπορεί να γίνει πηγή θεραπείας για εμάς”. “Πολύ συχνά δεν γνωρίζουμε πόσο μεγάλο είναι το δώρο της υγείας, παρά μόνο όταν αρρωστήσουμε. Δεν γνωρίζουμε πόσο μεγάλο...
06 Μαΐου, 2019 - 8:25

Πατρ. Δανιήλ: Ο Χριστός είναι πηγή θεραπείας

Διαδώστε:
Πατρ. Δανιήλ: Ο Χριστός είναι πηγή θεραπείας

Για την μεγάλη αξία της υγείας, αλλά και του ελέους και της αγάπης προς το συνάνθρωπο μίλησε στο κήρυγμά του ο Πατριάρχης Ρουμανίας, κ.κ. Δανιήλ, τονίζοντας ότι ο “Χριστός μπορεί να γίνει πηγή θεραπείας για εμάς”.

“Πολύ συχνά δεν γνωρίζουμε πόσο μεγάλο είναι το δώρο της υγείας, παρά μόνο όταν αρρωστήσουμε. Δεν γνωρίζουμε πόσο μεγάλο είναι το δώρο της όρασης, παρά μόνο όταν δεν βλέπουμε καλά. Δεν γνωρίζουμε πόσο μεγάλο είναι το δώρο ότι έχουμε μια καρδιά που λειτουργεί σωστά, παρά μόνο όταν αυτή νοσήσει” δήλωσε ο Πατριάρχης της Ρουμανίας και πρόσθεσε:

«Οι ασθένειες αυτές έρχονται σε μας, και μας ωθούν στο να ζητήσουμε περισσότερη βοήθεια από τον Θεό, να αγαπάμε περισσότερο το δώρο της υγείας και την ίδια στιγμή να γίνουμε πιο συμπονετικοί και να βοηθούμε αυτούς που υποφέρουν», υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι πρέπει να δείχνουμε έλεος σε όσους υποφέρουν, να τους επισκεπτόμαστε, να βοηθούμε να προσευχόμαστε για αυτούς.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων