07/05/2019 07/05/2019 “Η πίστη είναι η πνευματική ικανότητα να βλέπουμε το αόρατο, να αισθανόμαστε μέσα από τα μάτια της ψυχής μας την παρουσία του Θεού στον κόσμο και στη ζωή μας” δήλωσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Και πρόσθεσε: “Αυτό είναι το πνευματικό όραμα του Χριστού. Είναι να βλέπουμε πέρα ​​από τις αισθήσεις” “Η πίστη είναι συναίσθημα...
07 Μαΐου, 2019 - 8:31
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2019 - 8:32

Πατρ. Δανιήλ: Πίστη είναι η ικανότητα να βλέπουμε το αόρατο

Διαδώστε:
Πατρ. Δανιήλ: Πίστη είναι η ικανότητα να βλέπουμε το αόρατο

“Η πίστη είναι η πνευματική ικανότητα να βλέπουμε το αόρατο, να αισθανόμαστε μέσα από τα μάτια της ψυχής μας την παρουσία του Θεού στον κόσμο και στη ζωή μας” δήλωσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

Και πρόσθεσε: “Αυτό είναι το πνευματικό όραμα του Χριστού. Είναι να βλέπουμε πέρα ​​από τις αισθήσεις”

“Η πίστη είναι συναίσθημα πάνω από τις αισθήσεις” υπογράμμισε και αναφέρθηκε στην “γλυκύτητα της προσευχής” που δημιουργεί τη χαρά που πηγάζει από την επαφή με τον Θεό.
“Η χαρά αυτή είναι ανείπωτη, μας εξυψώνει. Είναι μια χαρά που δεν μπορούν να μας δώσουν τα φάρμακα, ή ναρκωτικά ή τα ποτά. Είναι η χαρά του Αναστημένου Χριστού”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων