24/04/2019 24/04/2019 “Η εορτή της Αναστάσεως του Κυρίου, ή εορτή του Αγίου Πάσχα είναι η γιορτή της νίκης του Ιησού πάνω στην αμαρτία, την κόλαση και το θάνατο” τονίζει στο μήνυμά του ενόψει της εορτής του Πάσχα, ο Πατριάρχης Ρουμανίας Δανιήλ . Ο Πατριάρχης υπογραμμίζει ότι “η Ανάσταση του Κυρίου είναι η μετάβαση σε μια νέα ζωή,...
24 Απριλίου, 2019 - 8:07

Πατρ. Δανιήλ: Το Πάσχα είναι γιορτή του φωτός

Διαδώστε:
Πατρ. Δανιήλ: Το Πάσχα είναι γιορτή του φωτός

“Η εορτή της Αναστάσεως του Κυρίου, ή εορτή του Αγίου Πάσχα είναι η γιορτή της νίκης του Ιησού πάνω στην αμαρτία, την κόλαση και το θάνατο” τονίζει στο μήνυμά του ενόψει της εορτής του Πάσχα, ο Πατριάρχης Ρουμανίας Δανιήλ .

Ο Πατριάρχης υπογραμμίζει ότι “η Ανάσταση του Κυρίου είναι η μετάβαση σε μια νέα ζωή, στην αιώνια ουράνια ζωή στη Βασιλεία του Θεού”

“Η γιορτή του Αγίου Πάσχα είναι η γιορτή του φωτός” αναφέρει και προσθέτει ότι “μας δείχνει ότι ο άνθρωπος δεν πρέπει να παραμείνει στον τάφο αλλά να ανέβει στον ουρανό”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων