30/08/2019 30/08/2019 Για το θαυμαστό και ενάρετο βίο του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου μίλησε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, χαρακτηρίζοντάς τον πρότυπο υπερασπιστή των ηθικών αξιών. Ο Πατριάρχης Ρουμανίας αναφέρθηκε στο έργο του Αγίου Ιωάννη στην καταπολέμηση της ανηθικότητας εκείνων των χρόνων, υπενθυμίζοντας ότι θεωρείται «προστάτης της οικογενειακής ακεραιότητας». “Θεωρείται ο υπερασπιστής της οικογένειας” τόνισε ο Προκαθήμενος...
30 Αυγούστου, 2019 - 8:43

Πατρ. Δανιήλ: Χρέος μας η οικογενειακή ενότητα

Διαδώστε:
Πατρ. Δανιήλ: Χρέος μας η οικογενειακή ενότητα

Για το θαυμαστό και ενάρετο βίο του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου μίλησε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, χαρακτηρίζοντάς τον πρότυπο υπερασπιστή των ηθικών αξιών.

Ο Πατριάρχης Ρουμανίας αναφέρθηκε στο έργο του Αγίου Ιωάννη στην καταπολέμηση της ανηθικότητας εκείνων των χρόνων, υπενθυμίζοντας ότι θεωρείται «προστάτης της οικογενειακής ακεραιότητας».

“Θεωρείται ο υπερασπιστής της οικογένειας” τόνισε ο Προκαθήμενος της Ρουμανικής Εκκλησίας , προσθέτοντας ότι είναι χρέος του κάθε Χριστιανού να διατηρεί την οικογενειακή ενότητα.

“Είναι επίσης δάσκαλος της μετάνοιας επειδή θα παρακαλέσει για μας την ημέρα της κρίσης και προσεύχεται για όσους θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους, να ανανεώσουν την ψυχή τους” επεσήμανε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων