12/03/2020 12/03/2020 Γεύματα σε όσες οικογένειες ή μεμονωμένα άτομα είναι σε καραντίνα στα σπίτια τους εξαιτίας της επιδημίας του κορωνοϊού, διανέμει η Αρχιεπισκοπή της Τιμισοάρας του Πατριαρχείου της Ρουμανίας. Η Αρχιεπισκοπή συμμετείχε επίσης στην “αγορά προϊόντων για την απολύμανση των σχολείων και των δημόσιων συγκοινωνιών στην πόλη”. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι είναι έτοιμη να «υποστηρίξει περαιτέρω...
12 Μαρτίου, 2020 - 14:01
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2020 - 17:28

Πατρ. Ρουμανίας: Φαγητό σε όσους είναι σε απομόνωση

Διαδώστε:
Πατρ. Ρουμανίας: Φαγητό σε όσους είναι σε απομόνωση

Γεύματα σε όσες οικογένειες ή μεμονωμένα άτομα είναι σε καραντίνα στα σπίτια τους εξαιτίας της επιδημίας του κορωνοϊού, διανέμει η Αρχιεπισκοπή της Τιμισοάρας του Πατριαρχείου της Ρουμανίας.

Η Αρχιεπισκοπή συμμετείχε επίσης στην “αγορά προϊόντων για την απολύμανση των σχολείων και των δημόσιων συγκοινωνιών στην πόλη”.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι είναι έτοιμη να «υποστηρίξει περαιτέρω τις τοπικές αρχές” στον αγώνα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων