28/04/2019 28/04/2019 Με την δέουσα λαμπρότητα εορτάστηκε η Ανάσταση του Σωτήρος Χριστού στο Βουκουρέστι. Την τελετή της Αναστάσεως καθώς και την πανηγυρική Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Πλήθος πιστών είχε κατακλείσει τον Καθεδρικό Ναό του Βουκουρεστίου προκειμένου να εορτάσει το ύψιστο γεγονός της ορθοδόξου πίστεως και λατρείας. “Η ταπείνωση με την οποία δέχτηκε...
28 Απριλίου, 2019 - 11:54
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2019 - 12:10

Πατρ. Ρουμανίας: “Η Ανάσταση είναι η αρχή της αιώνιας ζωής”

Διαδώστε:
Πατρ. Ρουμανίας: “Η Ανάσταση είναι η αρχή της αιώνιας ζωής”

Με την δέουσα λαμπρότητα εορτάστηκε η Ανάσταση του Σωτήρος Χριστού στο Βουκουρέστι. Την τελετή της Αναστάσεως καθώς και την πανηγυρική Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Πλήθος πιστών είχε κατακλείσει τον Καθεδρικό Ναό του Βουκουρεστίου προκειμένου να εορτάσει το ύψιστο γεγονός της ορθοδόξου πίστεως και λατρείας. “Η ταπείνωση με την οποία δέχτηκε τον Σταυρό, έρχεται να ολοκληρωθεί σήμερα πανηγυρικά με την Ανάσταση του Κυρίου μας” δήλωσε ο Μακαριώτατος προς τους πιστούς και συνέχισε λέγοντας “ότι η Ανάσταση του Χριστού είναι η αρχή της αιώνιας ζωής την οποία καλούμαστε να ακολουθήσουμε στην επίγεια ζωή μέσα από τα μυστήρια της Εκκλησίας”.

Πηγή φωτογραφιών: basilica.ro

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων