29/04/2019 29/04/2019 Στον Εσπερινό της Αγάπης του τελέστηκε στο Βουκουρέστι χοροστάτησε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Στην ομιλία του προς τους πιστούς ο Μακαριώτατος κ.κ. Δανιήλ αναφέρθηκε στο γεγονός της Ανάστασης του Κυρίου και χαρακτηριστικά είπε: ” Ο Σωτήρας Ιησούς Χριστός δίνει χαρά και ειρήνη μετά την Ανάστασή Του. Οι άνθρωποι που δεν έχουν ειρήνη, που είναι...
29 Απριλίου, 2019 - 15:19

Πατρ. Ρουμανίας: “Η Ανάσταση μας δίνει ειρήνη και χαρά”

Διαδώστε:
Πατρ. Ρουμανίας: “Η Ανάσταση μας δίνει ειρήνη και χαρά”

Στον Εσπερινό της Αγάπης του τελέστηκε στο Βουκουρέστι χοροστάτησε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Στην ομιλία του προς τους πιστούς ο Μακαριώτατος κ.κ. Δανιήλ αναφέρθηκε στο γεγονός της Ανάστασης του Κυρίου και χαρακτηριστικά είπε: ” Ο Σωτήρας Ιησούς Χριστός δίνει χαρά και ειρήνη μετά την Ανάστασή Του. Οι άνθρωποι που δεν έχουν ειρήνη, που είναι πάντα αναστατωμένοι, πάντα ανησυχούν, πάντα ζουν σε ανασφάλεια και γενικά δεν είναι ικανοποιημένοι με την ζωή τους”. Σε άλλο σημείο της ομιλίας του αναφέρθηκε στις εμφανίσεις του Κυρίου μετά την Ανάσταση του, τονίζοντας ότι το γεγονός αυτό χαροποίησε τους μαθητές που αρχικά ήταν φοβισμένοι. Στο τέλος ο Πατριάρχης είπε στους πιστούς Χριστός Ανέστη, μια φράση που όπως τόνισε χαρακτηρίζει την πορεία του ορθόδοξου πιστού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων