18/03/2019 18/03/2019 «Βλέπουμε καθαρά ότι η αληθινή πίστη ανοίγει τις πύλες της Βασιλείας των Ουρανών»,  δήλωσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ. Δανιήλ από τον Καθεδρικό Ναό του Βουκουρεστίου, τιμώντας την Κυριακή της Ορθοδοξίας. Υπογράμμισε ότι “κανείς δεν μπορεί να κερδίσει τη σωτηρία των ουρανών,  εκτός και αν ομολογήσει την πίστη του”. Η αληθινή πίστη «είναι η πνευματική γνώση...
18 Μαρτίου, 2019 - 8:59
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2019 - 9:00

“Η πίστη ανοίγει τις πύλες για τη Βασιλεία των Ουρανών”

Διαδώστε:
“Η πίστη ανοίγει τις πύλες για τη Βασιλεία των Ουρανών”

«Βλέπουμε καθαρά ότι η αληθινή πίστη ανοίγει τις πύλες της Βασιλείας των Ουρανών»,  δήλωσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ. Δανιήλ από τον Καθεδρικό Ναό του Βουκουρεστίου, τιμώντας την Κυριακή της Ορθοδοξίας.

Υπογράμμισε ότι “κανείς δεν μπορεί να κερδίσει τη σωτηρία των ουρανών,  εκτός και αν ομολογήσει την πίστη του”.

Η αληθινή πίστη «είναι η πνευματική γνώση του ανθρώπου να μπορεί να δει το αόρατο με άλλα λόγια είναι πνευματική αίσθηση της παρουσίας του Θεού στον κόσμο και στη ζωή μας.»

“Πίστη είναι η γνώση του Αγίου Πνεύματος, η πνευματική γνώση πέρα ​​από την ορατή πραγματικότητα”, τόνισε και αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία που έχει για την Ορθοδοξία η Κυριακή της Ορθοδοξίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων