22/07/2019 22/07/2019 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Βουκουρέστι λειτούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Αναφερόμενος στην ευαγγελική περικοπή ο Μακαριώτατος τόνισε ιδιαίτερα τη παιδαγωγική της αξία και πως αυτή πρέπει να αξιοποιηθεί από τους πιστούς. “Ο Ιησούς Χριστός δείχνει ότι δίδαξε όχι μόνο με τα λόγια αλλά και με...
22 Ιουλίου, 2019 - 9:14

Πατρ. Ρουμανίας: “Η προσευχή αποβάλλει τις άσχημες σκέψεις”

Διαδώστε:
Πατρ. Ρουμανίας: “Η προσευχή αποβάλλει τις άσχημες σκέψεις”

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Βουκουρέστι λειτούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

Αναφερόμενος στην ευαγγελική περικοπή ο Μακαριώτατος τόνισε ιδιαίτερα τη παιδαγωγική της αξία και πως αυτή πρέπει να αξιοποιηθεί από τους πιστούς.

“Ο Ιησούς Χριστός δείχνει ότι δίδαξε όχι μόνο με τα λόγια αλλά και με πράξεις. Με τα θαύματα που έκανε επέφερε όχι μόνο την σωματική ίαση αλλά και τη θεραπεία της ψυχής” ανέφερε.

Σε άλλα σημείο αναφέρθηκε στη δύναμη της προσευχής και του σταυρού τονίζοντας ότι: “η δύναμη των κακών σκέψεων αποβάλλεται μέσα από την καθημερινή προσευχή του πιστού και τη δύναμη του σημείου του Σταυρού. Το Άγιο Πνεύμα γεμίζει τη ψυχή και δεν αφήνει περιθώρια για την είσοδο σε αυτή άσχημων σκέψεων και πράξεων”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων