02/05/2019 02/05/2019 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ δέχτηκε στην πατριαρχική κατοικία τη χορωδία Nicolae Lungu, τα μέλη της οποίας έπαιξαν ορισμένα τραγούδια ειδικά για το Πάσχα. Ο Μακαριώτατος κ.κ. Δανιήλ από τη πλευρά του ευχαρίστησε τα μέλη της χορωδίας για την προσφορά λέγοντας: “Ευχαριστώ για το ιεραποστολικό έργο που προσφέρατε τη περίοδο της Σαρακοστής και, φυσικά,...
02 Μαΐου, 2019 - 9:12
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2019 - 11:49

Πατρ. Ρουμανίας: “Η προσευχή στηρίζει την Εκκλησία”

Διαδώστε:
Πατρ. Ρουμανίας: “Η προσευχή στηρίζει την Εκκλησία”

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ δέχτηκε στην πατριαρχική κατοικία τη χορωδία Nicolae Lungu, τα μέλη της οποίας έπαιξαν ορισμένα τραγούδια ειδικά για το Πάσχα. Ο Μακαριώτατος κ.κ. Δανιήλ από τη πλευρά του ευχαρίστησε τα μέλη της χορωδίας για την προσφορά λέγοντας: “Ευχαριστώ για το ιεραποστολικό έργο που προσφέρατε τη περίοδο της Σαρακοστής και, φυσικά, σε αυτή την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας και της Ανάστασης του Κυρίου. Σας εύχομαι υγεία, βοήθεια από τον Θεό, μεγάλη ειρήνη και χαρά, γιατί η προσευχή στηρίζει την Εκκλησία”. Στη συνέχεια ο Πατριάρχης προσέφερε διάφορες ευλογίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων