12/01/2020 12/01/2020 “Η μετάνοια δεν αποτελεί μια απλή συναισθηματική έκφραση, αλλά είναι αλλαγή στον τρόπο ζωής”, τονίζει, στο μήνυμα του για την Κυριακή μετά τα Φώτα, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας  κ.κ. Δανιήλ. Σε άλλο σημείο ο Πατριάρχης κ.κ. Δανιήλ, αναφέρθηκε στους τρόπους με τους οποίους ο αμαρτωλός άνθρωπος μπορεί να βρει τον ορθό τρόπο ζωής που διδάσκει...
12 Ιανουαρίου, 2020 - 16:11
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2020 - 16:24

Πατρ. Ρουμανίας: “Μετάνοια σημαίνει αλλαγή στον τρόπο ζωής”

Διαδώστε:
Πατρ. Ρουμανίας: “Μετάνοια σημαίνει αλλαγή στον τρόπο ζωής”

“Η μετάνοια δεν αποτελεί μια απλή συναισθηματική έκφραση, αλλά είναι αλλαγή στον τρόπο ζωής”, τονίζει, στο μήνυμα του για την Κυριακή μετά τα Φώτα, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας  κ.κ. Δανιήλ.

Σε άλλο σημείο ο Πατριάρχης κ.κ. Δανιήλ, αναφέρθηκε στους τρόπους με τους οποίους ο αμαρτωλός άνθρωπος μπορεί να βρει τον ορθό τρόπο ζωής που διδάσκει το ευαγγέλιο.

“Με την πίστη μας στον Χριστό, με την μετάνοια και με τα χαρίσματα που λάβαμε από το Άγιο Βάπτισμα, μπορούμε να πορευθούμε στην αληθινή χριστιανική ζωή. Και πάντα θα πρέπει να δοξολογούμε το όνομα του Τριαδικού Θεού μέσα από τις σκέψεις μας και τις προσευχές μας”, σημείωσε.

Κλείνοντας, επισήμανε πως η μετάνοια θα πρέπει να είναι ένας μόνιμος καθαρισμός των αμαρτιών μας προκειμένου να αποκτήσουμε την σωτηρία μας ως δώρο του Θεού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων