21/03/2019 21/03/2019 Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ της Γερμανίας, της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης του Πατριαρχείου της Ρουμανίας, συναντήθηκε με εκπροσώπους της Καθολικής Επισκοπής της Ερφούρτης προκειμένου να οριστικοποιήσει τη συμφωνία για την αγορά της Εκκλησίας του Χριστού, στο διαμέρισμα της Γκότα. Η εκκλησία αυτή χτίστηκε γύρω στα 1900.  Μετά την επίσκεψη στο ακίνητο, συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες για την...
21 Μαρτίου, 2019 - 13:41

Πατρ. Ρουμανίας: Νέα Εκκλησία στην Γερμανία

Διαδώστε:
Πατρ. Ρουμανίας: Νέα Εκκλησία στην Γερμανία

Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ της Γερμανίας, της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης του Πατριαρχείου της Ρουμανίας, συναντήθηκε με εκπροσώπους της Καθολικής Επισκοπής της Ερφούρτης προκειμένου να οριστικοποιήσει τη συμφωνία για την αγορά της Εκκλησίας του Χριστού, στο διαμέρισμα της Γκότα.

Η εκκλησία αυτή χτίστηκε γύρω στα 1900.  Μετά την επίσκεψη στο ακίνητο, συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες για την συμφωνία αγοράς, έναντι τιμήματος 100.000 ευρώ που θα καταβληθούν σε δύο δόσεις μέχρι το τέλος του 2019.

Μέχρι στιγμής, οι Ρουμάνοι που ζουν στην Ερφούρτη, πρωτεύουσα του Ομόσπονδου Κρατιδίου της Θουριγγίας εκκλησιάζονται στην Ενορία της Θεοτόκου, σε ένα κτήριο για το οποίο πληρώνουν ενοίκιο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων