19/05/2019 19/05/2019 Στην κρίση και στη σοφία του Σωτήρα Χριστού που θεράπευε τους πάσχοντες ανθρώπους της εποχής του αναφέρθηκε στο κήρυγμά του  ο Μακακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Μεταξύ άλλων τόνισε: “Η Ιησούς Χριστός ήρθε για να λυτρώσει τον άνθρωπο από την αμαρτία. Ήρθε όμως και για να μπορέσει να τον λυτρώσει και από τον πόνο της...
19 Μαΐου, 2019 - 14:49
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2019 - 14:39

Πατρ. Ρουμανίας: “Ο Χριστός ήρθε να μας λυτρώσει από την αμαρτία”

Διαδώστε:
Πατρ. Ρουμανίας: “Ο Χριστός ήρθε να μας λυτρώσει από την αμαρτία”

Στην κρίση και στη σοφία του Σωτήρα Χριστού που θεράπευε τους πάσχοντες ανθρώπους της εποχής του αναφέρθηκε στο κήρυγμά του  ο Μακακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Μεταξύ άλλων τόνισε: “Η Ιησούς Χριστός ήρθε για να λυτρώσει τον άνθρωπο από την αμαρτία. Ήρθε όμως και για να μπορέσει να τον λυτρώσει και από τον πόνο της αρρώστιας. Αυτό μας αναφέρει η σημερινή περικοπή που μιλά για την ίαση του παραλυτικού ανθρώπου στη Βηθσαϊδά. Βρισκόμαστε σε μια λειτουργική περίοδο ανάκαμψης πνευματικής. Πρέπει να φροντίσουμε να διατηρήσουμε τις ψυχές μας καθαρές, έτσι ώστε σε κάθε λατρευτική σύναξη να δεχόμαστε το σώμα και το αίμα του Κυρίου”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων