24/06/2019 24/06/2019 Στην Ιερά Μονή Σαμουρκασέστι χοροστάτησε την Κυριακή των Αγίων Πάντων ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Κατά τη διάρκεια του κηρύγματος ο Μακαριώτατος στάθηκε ιδιαίτερα στη τιμή που οφείλουμε να αποδίδουμε στους Αγίους, αλλά και στα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος τα οποία οδηγούν στην Αγιότητα. “Οι Άγιοι εγκατέλειψαν αυτή τη ζωή και λειτούργησαν με τα...
24 Ιουνίου, 2019 - 9:01
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2019 - 8:38

Πατρ. Ρουμανίας: “Οι Άγιοι είναι τα πρότυπα μας”

Διαδώστε:
Πατρ. Ρουμανίας: “Οι Άγιοι είναι τα πρότυπα μας”

Στην Ιερά Μονή Σαμουρκασέστι χοροστάτησε την Κυριακή των Αγίων Πάντων ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

Κατά τη διάρκεια του κηρύγματος ο Μακαριώτατος στάθηκε ιδιαίτερα στη τιμή που οφείλουμε να αποδίδουμε στους Αγίους, αλλά και στα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος τα οποία οδηγούν στην Αγιότητα.

“Οι Άγιοι εγκατέλειψαν αυτή τη ζωή και λειτούργησαν με τα κριτήρια της αιώνιας ζωής που είναι οι εντολές του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Οι Άγιοι βρίσκονται πιο κοντά από όλους στο Θεό και πρεσβεύουν για την σωτηρία όλου του κόσμου. Είναι δύσκολο μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να αντισταθείς στους πειρασμούς, αλλά εμείς οφείλουμε να το πράξουμε διότι αυτό έκαναν και οι Άγιοι μας, που αποτελούν για εμάς πρότυπα ζωής” ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων