07/03/2019 07/03/2019 Πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του προσκυνηματικού τουρισμού αναλαμβάνει το Πατριαρχείο της Ρουμανίας, και για το σκοπό αυτό συμμετέχει σε κάθε έκθεση τουρισμού. Όπως γράφει το Basilica.ro η αρμόδια ταξιδιωτική υπηρεσία Basilica Travel συμμετέχει σε εκθέσεις τουρισμού, προσφέροντες συμβουλές για θρησκευτικού ενδιαφέροντος ταξίδια στην Ρουμανία αλλά και για προσκυνηματικές αποστολές σε άλλες χώρες. Σε όλες τις εκθέσεις,...
07 Μαρτίου, 2019 - 10:37

Πατρ. Ρουμανίας: Πρωτοβουλίες για προσκυνηματικό τουρισμό

Διαδώστε:
Πατρ. Ρουμανίας: Πρωτοβουλίες για προσκυνηματικό τουρισμό

Πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του προσκυνηματικού τουρισμού αναλαμβάνει το Πατριαρχείο της Ρουμανίας, και για το σκοπό αυτό συμμετέχει σε κάθε έκθεση τουρισμού.

Όπως γράφει το Basilica.ro η αρμόδια ταξιδιωτική υπηρεσία Basilica Travel συμμετέχει σε εκθέσεις τουρισμού, προσφέροντες συμβουλές για θρησκευτικού ενδιαφέροντος ταξίδια στην Ρουμανία αλλά και για προσκυνηματικές αποστολές σε άλλες χώρες.

Σε όλες τις εκθέσεις, παρέχονται σημαντικά πακέτα προσφορών. «Η συμμετοχή σε εκθέσεις τουρισμού καταδεικνύει την πρόθεσή μας να έρθουμε πιο στις ανάγκες των προσκυνητών, να παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ” τονίζεται από τους εκπροσώπους του Basilica travel.

Η Ρουμανία με τα μοναστήρια και τους επιβλητικούς ιερού ναούς προσβλέπει σε σημαντική αύξηση του θρησκευτικού τουρισμού για τα επόμενα χρόνια και το Πατριαρχείο Ρουμανίας συμμετέχει ενεργά σε κάθε πρωτοβουλία προώθησης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων