05/06/2019 05/06/2019 Σημαντικές πρωτοβουλίες με αφορμή την ρουμανική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει αναλάβει και το Πατριαρχείο της Ρουμανίας. Αύριο 6 Ιουνίου αρχίζει διήμερο συνέδριο στο Πατριαρχικό Μέγαρο με θέμα «Η θετική διάσταση της θρησκευτικής ελευθερίας: πώς μπορούν να υποστηρίξουν τις κυβερνήσεις θρησκευτικές οργανώσεις». Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την κυβέρνηση και θα συγκεντρώσει ειδικούς από όλο τον...
05 Ιουνίου, 2019 - 8:52

Πατρ. Ρουμανίας: “Θρησκευτική ελευθερία και διπλωματία”

Διαδώστε:
Πατρ. Ρουμανίας: “Θρησκευτική ελευθερία και διπλωματία”

Σημαντικές πρωτοβουλίες με αφορμή την ρουμανική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει αναλάβει και το Πατριαρχείο της Ρουμανίας.
Αύριο 6 Ιουνίου αρχίζει διήμερο συνέδριο στο Πατριαρχικό Μέγαρο με θέμα «Η θετική διάσταση της θρησκευτικής ελευθερίας: πώς μπορούν να υποστηρίξουν τις κυβερνήσεις θρησκευτικές οργανώσεις».

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την κυβέρνηση και θα συγκεντρώσει ειδικούς από όλο τον κόσμο.

Οι συζητήσεις αφορούν θέματα όπως:

Κράτος, Νόμος και Θρησκεία στην Ευρώπη
Θρησκευτική ελευθερία και διπλωματία
Διαθρησκειακός διάλογος στην Ευρώπη
Ποια είναι η θετική διάσταση της θρησκευτικής ελευθερίας;
Θα μιλήσουν επιστήμονες από τη Σουηδία, τη Σλοβενία, τη Σερβία, τη Γαλλία, τη Ρουμανία, το Ισραήλ, τη Φινλανδία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γεωργία, τη Νορβηγία, την Εσθονία κ.λπ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων