29/08/2022 29/08/2022 Χαρά σε 4.000 μαθητές οι οικογένειες των οποίων δοκιμάζονται από τη φτώχεια καθώς και προσφυγόπουλα από την Ουκρανία προσέφερε το Πατριαρχείο Ρουμανίας. Μια εβδομάδα πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, στο πλαίσιο μιας παραδοσιακής κοινωνικής-φιλανθρωπικής δράσης, το Protoieria Sector 6 Capitală, το Θρησκευτικό Ίδρυμα του Πατριαρχείου Ρουμανίας προσέφερε 4.000 πλήρως εξοπλισμένες σχολικές τσάντες σε...
29 Αυγούστου, 2022 - 15:25
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2022 - 15:31

Πατριαρχείο Ρουμανίας: 4.000 σχολικές τσάντες σε δοκιμαζόμενους μαθητές και προσφυγόπουλα από την Ουκρανία

Διαδώστε:
Πατριαρχείο Ρουμανίας: 4.000 σχολικές τσάντες σε δοκιμαζόμενους μαθητές και προσφυγόπουλα από την Ουκρανία

Χαρά σε 4.000 μαθητές οι οικογένειες των οποίων δοκιμάζονται από τη φτώχεια καθώς και προσφυγόπουλα από την Ουκρανία προσέφερε το Πατριαρχείο Ρουμανίας.

Μια εβδομάδα πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, στο πλαίσιο μιας παραδοσιακής κοινωνικής-φιλανθρωπικής δράσης, το Protoieria Sector 6 Capitală, το Θρησκευτικό Ίδρυμα του Πατριαρχείου Ρουμανίας προσέφερε 4.000 πλήρως εξοπλισμένες σχολικές τσάντες σε μαθητές.

Ειδικότερα, στις 29 Αυγούστου, στο πλαίσιο της καθιερωμένης εκστρατείας για την υποστήριξη των μαθητών που προέρχονται από οικογένειες που δεν έχουν οικονομική επιφάνεια στήριξε για 9η χρονιά  3.000 μαθητές που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα της Γενικής Διεύθυνσης Κοινωνικής Βοήθειας και Προστασίας Παιδιού καθώς και  1.000 προσφυγόπουλα από την Ουκρανία.

Η κάθε σχολική τσάντα ήταν εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα, δηλαδή με τετράδια και γραφική ύλη, όλα όσα χρειάζεται ο μαθητής για να παρακολουθήσει τα μαθήματα. Το πρόγραμμα θα επεκταθεί και στους φοιτητές οι οποίοι δυσκολεύονται να συνεχίσουν τις σπουδές τους για οικονομικούς λόγους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων