08/03/2023 08/03/2023 Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας του Νηπιαγωγείου «Buna Vestire» του Πατριαρχείου Ρουμανίας υποδέχθηκαν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου) με σχολική γιορτή στην οποία τίμησαν τις μητέρες τους. Οι μικροί μαθητές απήγγειλαν ποιήματα, τραγούδησαν και χόρεψαν ευχαριστώντας τις μητέρες τους για την αγάπη και τη φροντίδα που τους δείχνουν. Οι σχολικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στη μητέρα...
08 Μαρτίου, 2023 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2023 - 17:23

Πατριαρχείο Ρουμανίας: Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου ετοίμασαν συγκινητική γιορτή για τις μητέρες τους (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Πατριαρχείο Ρουμανίας: Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου ετοίμασαν συγκινητική γιορτή για τις μητέρες τους (ΦΩΤΟ)

Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας του Νηπιαγωγείου «Buna Vestire» του Πατριαρχείου Ρουμανίας υποδέχθηκαν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου) με σχολική γιορτή στην οποία τίμησαν τις μητέρες τους.

Οι μικροί μαθητές απήγγειλαν ποιήματα, τραγούδησαν και χόρεψαν ευχαριστώντας τις μητέρες τους για την αγάπη και τη φροντίδα που τους δείχνουν.

Οι σχολικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στη μητέρα ξεκίνησαν στο Νηπιαγωγείο του Πατριαρχείου Ρουμανίας την Τρίτη 7 Μαρτίου και συνεχίστηκαν ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, την  Τετάρτη 8 Μαρτίου.

Η  Andreea Daniela Giurăscu, διευθύντρια της μονάδας προσχολικής αγωγής υπογράμμισε: «Το Νηπιαγωγείο «Buna Vestire» του Πατριαρχείου Ρουμανίας οργάνωσε ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα αφιερωμένο στις μητέρες και τις γιαγιάδες των παιδιών.  Υπό την καθοδήγηση των παιδαγωγών, τα παιδιά προσχολικής ηλικίας των τεσσάρων υπαρχόντων ομάδων επεφύλαξαν στις μαμάδες του ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές, με τραγούδια, ποιήματα και χορούς αλλά και εργαστήρια στα οποία συμμετείχαν και οι μητέρες τους».

Ο χώρος του νηπιαγωγείου ήταν κατάλληλα στολισμένος: Χάρτινες γιρλάντες, λουλούδια και τη λέξη «ΜΑΜΑ», κυριαρχούσε στο χώρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων