19/08/2019 19/08/2019 Περισσότεροι από 700 νέοι από την επαρχία Σιμπίου στη Ρουμανία συμμετείχαν το τριήμερο 16-18 Αυγούστου στη «Συνάντηση Νέων Ορθοδόξων από την Αρχιεπισκοπή Σιμπίου» . Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των τιμητικών εκδηλώσεων για “Ρουμανικό Χωριό” που διοργανώνει το Πατριαρχείο της Ρουμανίας. Τίλος της συνάντησης ήταν «Πίστη, παράδοση, νεολαία», και οι νέοι συμμετείχαν σε μια σειρά...
19 Αυγούστου, 2019 - 10:43

Πατριαρχείο Ρουμανίας: «Πίστη, παράδοση, νεολαία»

Διαδώστε:
Πατριαρχείο Ρουμανίας: «Πίστη, παράδοση, νεολαία»

Περισσότεροι από 700 νέοι από την επαρχία Σιμπίου στη Ρουμανία συμμετείχαν το τριήμερο 16-18 Αυγούστου στη «Συνάντηση Νέων Ορθοδόξων από την Αρχιεπισκοπή Σιμπίου» .

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των τιμητικών εκδηλώσεων για “Ρουμανικό Χωριό” που διοργανώνει το Πατριαρχείο της Ρουμανίας.

Τίλος της συνάντησης ήταν «Πίστη, παράδοση, νεολαία», και οι νέοι συμμετείχαν σε μια σειρά συζητήσεων και διαλέξεων σχετικά με της ζωή στην επαρχία, τις προκλήσεις της εποχής, καώς και τις παραδοσιακές χριστιανικές αξίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων