03/04/2021 03/04/2021 “Η πανδημία μπορεί να γίνει κατανοητή μέσα από τη δοκιμασία ή την επαλήθευση της πνευματικής κατάστασης των ανθρώπων η οποία δείχνει την αγάπη του καθενός μας για τον Θεό και τον συνάνθρωπο”, τονίζει σε μήνυμά του προς το Εθνικό Συμβούλιο Χριστιανικής Νεολαίας ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.  Όπως σημειώνει ο Μακαριώτατος, τα μέλη της Ένωσης...
03 Απριλίου, 2021 - 14:56
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2021 - 15:03

“Τεστ” φιλανθρωπίας η πανδημία για τους νέους της Ρουμανίας

Διαδώστε:
“Τεστ” φιλανθρωπίας η πανδημία για τους νέους της Ρουμανίας

“Η πανδημία μπορεί να γίνει κατανοητή μέσα από τη δοκιμασία ή την επαλήθευση της πνευματικής κατάστασης των ανθρώπων η οποία δείχνει την αγάπη του καθενός μας για τον Θεό και τον συνάνθρωπο”, τονίζει σε μήνυμά του προς το Εθνικό Συμβούλιο Χριστιανικής Νεολαίας ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. 

Όπως σημειώνει ο Μακαριώτατος, τα μέλη της Ένωσης πέρασαν θετικά το “τεστ” της Φιλανθρωπίας μέσα από διάφορες δράσεις που διοργάνωσαν από την αρχή της υγειονομικής κρίσης και για το λόγο αυτό τους συγχαίρει δίδοντάς τους την Πατριαρχική του ευλογία.

Μάλιστα, ιδιαίτερα στάθηκε στην τελευταία δράση της Νεολαίας η οποία είχε να κάνει με την οργάνωση εκστρατείας για αιμοδοσίες το μήνα Μάρτιο. “Δείξατε έμπρακτα την αγάπη σας και την φροντίδα για αυτούς που το έχουν ανάγκη”, ανέφερε ο Πατριάρχης, παροτρύνοντας τους νέους να συνεχίσουν με την ίδια αφοσίωση την αποστολή τους για τη διακονία των συνανθρώπων μας.

Φωτογραφία: basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων