06/02/2023 07/02/2023 Μηνύματα αλληλεγγύης και συμπόνιας προς τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη Ι’ έστειλε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ μετά τους φονικούς σεισμούς που έπληξαν την Τουρκία και τη Συρία τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023. Αναλυτικά το μήνυμα του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ: Με βαθιά θλίψη μάθαμε...
06 Φεβρουαρίου, 2023 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2023 - 1:09

Πατριάρχης Ρουμανίας: Αλληλεγγύη και συμπόνια προς Οικουμενικό Πατριάρχη-Πατριάρχη Αντιοχείας

Διαδώστε:
Πατριάρχης Ρουμανίας: Αλληλεγγύη και συμπόνια προς Οικουμενικό Πατριάρχη-Πατριάρχη Αντιοχείας

Μηνύματα αλληλεγγύης και συμπόνιας προς τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη Ι’ έστειλε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ μετά τους φονικούς σεισμούς που έπληξαν την Τουρκία και τη Συρία τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ:

Με βαθιά θλίψη μάθαμε για τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2023, σε Τουρκία και Συρία, με περισσότερους από 1.000 νεκρούς και 2.000 τραυματίες να έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής.

Σε αυτές τις στιγμές της σκληρής δοκιμασίας, προσευχόμαστε στον Ελεήμονα Θεό υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κεκοιμημένων και της ταχείας ανάρρωσης των τραυματιών, καθώς και υπέρ βοηθείας σε όλους τους πληγέντες από τον σεισμό.

Εκφράζουμε τη συμπόνια και την αλληλεγγύη μας σε όλους όσους υποφέρουν και προσευχόμαστε ο Θεός να προστατεύει όλο τον κόσμο από σεισμούς και άλλες καταστροφές.

Με μεγάλο σεβασμό και αδελφική αγάπη εν Χριστώ,

† ΔΑΝΙΗΛ
Πατριάρχης της Ρουμανικής Ορθoδόξου Εκκλησίας

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φονικός σεισμός 7,8 Ρίχτερ στα σύνορα Τουρκίας και Συρίας – Η Ελλάδα στέλνει βοήθεια (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σεισμός στην Τουρκία: Πολυκατοικίες γκρεμίζονται σαν χάρτινοι πύργοι

Νέος ισχυρός σεισμός στην Τουρκία – Πάνω από 1.500 οι νεκροί – Κατέρρευσαν Ορθόδοξοι ναοί (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων