15/08/2022 15/08/2022 Πλήθος πιστών συμμετείχε χθες το απόγευμα στον Καθεδρικό Ναό του Βουκουρεστίου στις λατρευτικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου οι οποίες τελέστηκαν προεξάρχοντος του Επισκόπου Πραχοβεάνου κ. Τιμοθέου. Στο τέλος της ακολουθία του Μεγάλου Εσπερινού ο Θεοφιλέστατος κήρυξε τον θείο λόγο αναφερόμενος στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου και την ιδιαίτερη αγάπη την οποία τρέφει ο...
15 Αυγούστου, 2022 - 9:59
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2022 - 9:31

Περιφορά του Επιταφίου της Παναγίας στο Βουκουρέστι (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Περιφορά του Επιταφίου της Παναγίας στο Βουκουρέστι (ΦΩΤΟ)

Πλήθος πιστών συμμετείχε χθες το απόγευμα στον Καθεδρικό Ναό του Βουκουρεστίου στις λατρευτικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου οι οποίες τελέστηκαν προεξάρχοντος του Επισκόπου Πραχοβεάνου κ. Τιμοθέου.

Στο τέλος της ακολουθία του Μεγάλου Εσπερινού ο Θεοφιλέστατος κήρυξε τον θείο λόγο αναφερόμενος στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου και την ιδιαίτερη αγάπη την οποία τρέφει ο ρουμανικός λαός για την Παναγία μας.

Ακολούθως εψάλησαν από τους κληρικούς που συμμετείχαν στον Εσπερινό τα Εγκώμια της Υπεραγίας Θεοτόκου ενώ στη συνέχεια ακολούθησε λιτάνευση του Επιταφίου με τη συμμετοχή του κόσμου να είναι μεγάλη.

 

Φωτογραφίες: ziarlumina.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων