29/10/2020 29/10/2020 Μια τουριστική-πολιτιστική περιήγηση στις ξύλινες εκκλησίες της Ρουμανίας, ξεκίνησε επίσημα την περασμένη Τρίτη σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στην προστασία και την πολιτιστική αξιοποίηση των ιστορικών αυτών μνημείων. Στη διαδρομή αυτή περιλαμβάνονται περισσότερες από 160 ξύλινες εκκλησίες και μοναστήρια, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να ενταχθούν κι άλλες. Η πρωτοβουλία αυτή έγινε σε συνεργασία του υπουργείου...
29 Οκτωβρίου, 2020 - 11:41

Περιήγηση στις ξύλινες εκκλησίες της Ρουμανίας

Διαδώστε:
Περιήγηση στις ξύλινες εκκλησίες της Ρουμανίας

Μια τουριστική-πολιτιστική περιήγηση στις ξύλινες εκκλησίες της Ρουμανίας, ξεκίνησε επίσημα την περασμένη Τρίτη σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στην προστασία και την πολιτιστική αξιοποίηση των ιστορικών αυτών μνημείων.

Στη διαδρομή αυτή περιλαμβάνονται περισσότερες από 160 ξύλινες εκκλησίες και μοναστήρια, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να ενταχθούν κι άλλες. Η πρωτοβουλία αυτή έγινε σε συνεργασία του υπουργείου Οικονομικών, Ενέργειας και Περιβάλλοντος της χώρας, με την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας

Σύμφωνα με το Υπουργείο, τα αξιοθέατα στην πολιτιστική αυτή διαδρομή «θα προσφέρουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να μάθουν, να ζήσουν και να λάβουν μέρος σε μια ουσιαστική, συναρπαστική και αξέχαστη εμπειρία που μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του καθενός».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων