20/09/2023 20/09/2023 Περισσότερες από εκατό εικόνες της Παναγίας Παντάνασσας δώρισε η Μητρόπολη Κλουζ στην Κλινική του Ινστιτούτου Γαστρεντερολογίας και Ηπατολογίας «Καθ. Dr. Octavian Fodor», γνωστό στο Κλουζ και ως «Medical Clinic III». Την Κλινική επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κλουζ κ. Ανδρέας ο οποίος αφού ευλόγησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και τους ασθενείς, προσέφερε ως ευλογία...
20 Σεπτεμβρίου, 2023 - 12:26
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2023 - 12:32

Περισσότερες από 100 εικόνες της Παναγίας Παντάνασσας δώρισε η Μητρόπολη Κλουζ σε Κλινική

Διαδώστε:
Περισσότερες από 100 εικόνες της Παναγίας Παντάνασσας δώρισε η Μητρόπολη Κλουζ σε Κλινική

Περισσότερες από εκατό εικόνες της Παναγίας Παντάνασσας δώρισε η Μητρόπολη Κλουζ στην Κλινική του Ινστιτούτου Γαστρεντερολογίας και Ηπατολογίας «Καθ. Dr. Octavian Fodor», γνωστό στο Κλουζ και ως «Medical Clinic III».

Την Κλινική επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κλουζ κ. Ανδρέας ο οποίος αφού ευλόγησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και τους ασθενείς, προσέφερε ως ευλογία τις εικόνες της Παναγίας Παντάνασσας προκειμένου αυτές να τοποθετηθούν στους θαλάμους του νοσοκομείου προκειμένου να ενισχύουν τους δοκιμαζόμενους από τον καρκίνο ασθενείς, αφού πρώτα τέλεσε τον αγιασμό.

Ο Μητροπολίτης κ. Ανδρέας τόνισε στην ομιλία του ότι ο «Μέγας Ιατρός» των σωμάτων και της ψυχής μας, ο Σωτήρας Ιησούς Χριστός, εργάζεται μέσω των ανθρώπων, μέσω των γιατρών, για την θεραπεία των ασθενών. Παράλληλα, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη όλους όσους βοηθούν τον πλησίον τους που έχει ανάγκη προσφέροντάς του φροντίδα.

«Οι σκέψεις μας συνδέονται με την Αγία Γραφή. Ο Κύριος Ιησούς Χριστός περπάτησε σε όλη τη Γαλιλαία θεραπεύοντας όλες τις δυσκολίες των ανθρώπων» τόνισε.

«Ο ιερέας του Νοσοκομείου μας κάλεσε να έρθουμε να προσφέρουμε αυτές τις εικόνες που προμηθεύτηκε για όλους τους χώρους και να σας συγχαρούμε κυρίες για το ιδιαίτερο έργο που κάνετε», είπε ο Μητροπολίτης.

Σε ένδειξη αναγνώρισης για την προσφορά και διακονία στον πλησίον ο Μητροπολίτης κ. Ανδρέας απένειμε το οφφίκιο του οικονόμου στον π. Γκεόργκιε – Δανιήλ Πουιάν, ιερέα της Κλινικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων